Homepage – Setari site

Cantina Dunarea organizeaza pomeni si parastase intr-o locatie curata si cu un ambient placut. Restaurantul nostru are o capacitate de 120 de persoane. Mancarea proaspat preparata in ziua evenimentului este servita ireprosabil de echipa Cantina Dunarea.

ORGANIZAM POMENI SI PARASTASE
Cantina Dunarea este alaturi de cei ce si-au pierdut pe cineva drag si ii ajuta cu organizarea pomenilor si parastaselor, meniul fiind adaptat in functie de client. Meniuriile sunt variate si de o calitate ireprosabila. Mesele organizate necesita programare.

OFERIM SERVICII DE CATERING
Cantina Dunarea ofera servicii de catering atat in orasul Braila cat si in judet pentru un minim de 20 de persoane. Mancarea este pregatita in ziua evenimentului si este livrata in recipiente omologate, transportul fiind gratuit.

SERVIRE IREPROSABILA
Mancarea este preparata cu aparatura profesionala, cu personal calificat. Restaurantul este curat si respecta standardul calitatii asigurat de certificarea ISO 9001.

MENIURI PERSONALIZATE
Pentru evenimente, Cantina Dunarea ofera meniu personalizat in functie de gusturile si preferintele clientului. Detaliile se stabilesc in prealabil in locatia noastra sau la telefon.

Meniu de post Basic – 35 lei
Meniu de post Clasic – 45 lei
Meniu de post Complet – 75 lei

Meniu de dulce Basic – 40 lei
Meniu de dulce Clasic – 60 lei
Meniu de dulce Complet – 85 de lei.

Preturile pot varia usor! Va invitam sa ne contactati si va promitem ca facem tot ce tine de noi ca sa fiti multumiti.

Pentru rezevari: 0724 761 410. Va asteptam cu drag!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.